Reference

///

Belux Residence

Lokacija koja je i urbana i zelena. Dinamična i mirna. Na obronku tološke šumice a nedaleko od centra grada. Praktičan a estetski bogat, jednom riječju - jedinstven dizajn. Gradnja za novi život, gradnja za dobar život. 

Spratnost: P+4
Ukupna BGP: 985,5
Ukupan broj stanova: 11

Fukcionalno rješenje objekta se zasniva na simetričnoj postavci dva ulaza (Ulaz A i Ulaz B), sa armiranobetonskim jezgrom, liftovima koji zadovoljavaju standarde za OSI, kao i dvokrakim stepeništima.
Završna obrada stepeništa i partera je urađena u teracu, dok su zidovi stepeništa i stubovi u prizemlju obloženi pranim kulirom sive boje.
Unutar objekta se nalazi 11 stanova, raspoređenih na 4 etaže, po strukturi: 8 jednosobnih, 1 dvoiposobni koji se može transformisati u trosobni i 2 dvosobna dupleksa.
Na svakom stepeništu planirana su po 2 stana po etaži, osim u lameli B, đe se na trećem spratu nalazi samo ulaz u dupleks.
Svi stanovi imaju lođe ili terase na zapadnoj strani, osim stanova koji su smješteni unutar lamele B, koji nedostatak lođa kompenzuju velikim, kliznim, prozorskim površinama.

Kompletnu brošuru projekta možete preuzeti na linku ovdje.