Usluge

///

Građevinarstvo

SAMBIC AD vam pomaže da izgradite bolju budućnost. Višedecenijsko iskustvo na polju građevinarstva SAVANA je krunisala brojnim funkcionalnim i estetski posebnim zdanjima. Planiranje, od zamisli, preko idejnog rješenja do same realizacije. Gradnja za novi život, gradnja za bolji život - SAMBIC AD.

Ugostiteljstvo

Prvi razvojni projekat SAMBIC AD u Crnoj Gori je adaptacija hotela Zeta. Osim vraćanja starog sjaja prepoznatljivom zdanju, isto će biti uljepšano i upodobljeno najsavremenijim trendovima u izgradnji i ugostiteljstvu. Prije nego se uvjerite u jedinstvenost kvaliteta usluge u samom hotelu Zeta, posjetite Mall of Montenegro koji je bogat brojnim sadržajima i hotel Ramadu koji je Turistička organizacija Podgorice proglasila  najboljom kompanijom u 2019. godini. Za ljubitelje gastronomije i prefinjenog ambijenta, restoran "Panorama" na petom spratu hotela zadovoljava sva čula. Izvanredna uvertira za uslugu koja vas ubrzo očekuje u sestrinskom hotelu Zeta.

Upravljanje nekretninama

Europoint, prva ekoloski koncipirana zgrada u Podgorici u vlasnistvu je Savane. Energetski bilansi zgrade oslonjeni su na toplotnu energiju podzemne vode. Prirodnu temperaturu podzemne vode (12° C) toplotne pumpe prevode u funkcionalnu toplotnu energiju. Neto površina zgrade je 8479 kvadratnih metara, ima dvije podzemne etaže sa garažama i sedam nadzemnih etaža sa kancelarijama. Na prizemlju se nalazi popularni restoran 21 MNE Urban bisto. Zakupcima je na raspolaganju 80 parking mjesta u podzemnim garažama. Neki od zakupaca: Urban bistro, Alkaloid, kancelarije Trebjese, Simens, Philip Moris, Novartis, Krka, Ekomedika, Austrijska ambasada. 

Primjer najkvalitetnijeg upravljanja nekretninama osim Europointa je tržni centar Mall of Montenegro. Cijeli kompleks ima ukupnu površinu od 58.000 m2, dok je bruto zakupna površina tržnog centra 17.000 m2. Istaknute prodavnice u tržnom centru uključuju Levi Strauss & Co., Sergio Tacchini, Office Shoes, Intersport i druge. Takođe sadrži kuglanu, kafiće, teren za brzu hranu, dečije igralište i zabavni park. Podzemna garaža opslužuje čitav kompleks.

Upravljanje projektima

Mladi i profesionalni tim SAMBIC AD upravlja projektima od inicijelne faze, preko planiranja, realizacije, monitoringa i kontrole pa sve do samog završetka.